26 maart 2018 | Nieuws

Zijn de twee beste Shoot Out-spelers uit jouw team bekend?

Op 15 april zullen de twee beste spelers van ieder team gaan strijden voor de halve finale van de clubkampioenschappen. Heeft jouw team al de beste 2 spelers door gegeven en zijn de vrijwilligers uit jouw team al bekend? 

GEEF JE KANDIDATEN DOOR 
Zo niet…. Vraag er naar bij je coach, trainer of manager. Jullie team heeft tot 7 april de tijd om de twee beste spelers door te geven. 

15 en 22 april CLUBKAMPIOENSCHAP 
De KNHB organiseert in 2018 samen met Interpolis wederom een Nationale Shoot Out competitie! Cartouche organiseert een halve finale clubkampioenschap op zondag 15 april en een finale op 22 april tijdens de rust van de thuiswedstrijd van H1 & D1. De clubkampioenen van Cartouche gaan door naar districtsfinale in mei. 

WIE MOGEN MEEDOEN? 
Deze competitie is bedoeld voor spelers, speelsters, vaste keepers en keepsters tot en met 16 jaar. De voorcompetitie zal plaatsvinden tijdens de reguliere trainingen of een zelf georganiseerde voorcompetitie per team. De coaches en manager(s) kunnen voor 7 april de 2 beste Shoot Out-spelers samen met de keeper van hun team opgeven bij de E&O en lijn-coordinator. Tijdens de clubkampioenschappen plaatsen twee jongens, twee meisjes, een keeper en een keepster zich voor het districtskampioenschap. De winnaars hiervan mogen naar de finale. 

COMPETITIEDATA 
Deze zijn nog niet officieel bekend gemaakt. Zodra deze bekend zijn zullen we deze publiceren. 

AANMELDEN VRIJWILLIGERS
We hebben aardig wat vrijwilligers nodig voor deze dag. Op het aanmeldformulier vragen wij dan ook minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Wij zijn op zoek naar: 2 hosts die alle spelers ontvangen 2 personen die de inschrijfbalie willen bemannen 2 personen die snel de scoreformulieren kunnen verwerken Scheidsrechter (kennis van de spelregels) Notulist (bijhouden van scores) Timer (die alleen de 8 seconde in de gaten houdt) 

Hiervoor kan je je natuurlijk ook direct opgeven via [email protected].