Nieuws 16 juni 2018 | Nieuws

Afscheid van KG2 (en het korfbalveldje)

Na 10 jaar trouwe dienst komt er een einde aan ons zandveld 2. Dit weekend worden op KG2 nog de laatste wedstrijden gespeeld, en maandag start de aannemer met het verwijderen van alles op en om het veld. Het wordt een flinke klus, maar in augustus ligt er op die plek dan waterveld 2, het 3e waterveld van Cartouche! 

Tegelijkertijd wordt met ingang van volgende week het Riverdale veld voorzien van een nieuwe sproei-installatie, nieuwe hekwerken rondom het veld en nieuwe, hogere ballenvangers aan beide kanten. En het korfbalveld, veld 7, wordt omgebouwd tot een volwaardig mini-hockeyveld, ook geschikt voor LG-hockey.

Overlast door bouwwerkzaamheden
Dat betekent dat sportpark Duivesteyn de komende periode doordeweeks een heuse bouwplaats wordt, waarbij overdag de aannemer flinke stukken van het terrein zal gebruiken. De aan- en afvoer van alle materialen gebeurt vanaf de toegang aan de Van Ruysdaellaan, langs veld 6 (het miniveld) en tussen het terras en veld 1 door. Wij gaan proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar de werkzaamheden vragen ook het nodige begrip en flexibiliteit van alle leden. Overdag hebben de werkzaamheden van de aannemer altijd voorrang, geef hen de ruimte! Tevens zal er komende week ook gestart worden met het schilderen van de buitenboel van het clubhuis van Cartouche en van de sportschool Greenfit.

Trainingen, wedstrijden, toernooien gaan door
Trainingen, wedstrijden en natuurlijk ook het Slagroomtoernooi, de Minislotnacht en Buurttoernooi gaan gewoon door, en als iedereen zich flexibel opstelt, dan kunnen we de komende tijd gewoon doorhockeyen op de velden 3, 4 en 5 en het miniveld.

Neem een stukje kunstgras mee
Afscheid nemen van ons oudste zandveld doet misschien pijn. Mochten er nog leden zijn die de herinnering aan KG2 willen blijven koesteren met een stukje onvervalst zandveld 2 in hun achtertuin: dat kan. Neem even contact op via [email protected] wanneer je een stukje KG2 wilt hebben; je moet het stukje dan wel zelf uitsnijden en meenemen / afvoeren, en een donatie aan Y4Y doen. De maximale oppervlakte die je mag meenemen is 59 meter bij 100 meter...

Kom zondag helpen
Zondagmiddag vanaf 14.00 uur zullen we nog de nodige materialen van KG2 verwijderen. Daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken. Als je wilt helpen, meld je dan even aan via [email protected].

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden aan het Riverdale veld, veld 2 en het korfbalveld kun je altijd contact opnemen met Albert Meijer of Fred Kranstauber.