Nieuws 4 januari 2019 | Nieuws

Dit weekend nieuw DWF in gebruik!

Update: het gebruik van de nieuwe formulieren gaat nog niet vlekkeloos. Er zijn wat problemen met het toevoegen van invallers aan je team. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen, maar dat gaat naar alle waarschijnlijkheid dit weekend niet meer lukken. Er zal soepel met deze situatie om worden gegaan, zeker omdat het ook nog vakantie is en er juist veel invallers nodig zijn in de teams.
Dit weekend gaat de KNHB een nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) in gebruik nemen. 
De omschakeling van het oude naar het nieuwe systeem is nog gaande en dit zorgt er voor dat de emails met verificatiecodes later worden verstuurd dan normaal. De KNHB heeft ons toegezegd dat dit nog wel vandaag (vrijdag 4 januari) gebeurt voor de wedstrijden van komend weekend. De codes zijn ook zichtbaar bij de wedstrijddetails in de mobiele app.
Na ontvangst van de email met verificatiecode is het nieuwe DWF ook operationeel en kan direct worden ingelogd. Inloggen kan (zoals voorheen) met je Cartouche lidnummer en LISA wachtwoord. 

LET OP: 
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig verzonden door LISA. Om er zeker van te zijn dat de verzending van de codes in het eerste weekend goed verloopt, worden voor dit eerste weekend alleen codes verzonden naar de teambegeleiders. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!  

Voor meer informatie over het gebruik van de codes en het DWF:
Zie ook de link voor veel gestelde vragen op bovengenoemde pagina.

Handleiding DWF voor teambegeleiders en scheidsrechters:

Indien je hulp nodig hebt om de wedstrijdformulieren van dit weekend af te ronden: [email protected]