Nieuws 15 februari 2019 | Nieuws

Businessclub en Vrienden van Cartouche zoeken enthousiaste versterking!

Ben jij ondernemer of een ondernemende professional? Vind je het opbouwen van een lokaal netwerk belangrijk? Ben je betrokken bij Cartouche, door je kinderen of hockey je zelf? Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan het stimuleren van topsport?

Dan ben jij degene die we zoeken voor ons bestuur van de Businessclub Cartouche en Vrienden van Cartouche!

Businessclub Cartouche heeft als doelstelling om de rond de velden aanwezige kennis, kunde en energie te bundelen. Om er gezamenlijk mooie dingen te doen. In het belang van de club … en de wereld om ons heen. Leuke dingen met leuke mensen doen, daar gaan wij voor!

Om deze doelstelling te realiseren hebben we meer slagkracht in het bestuur nodig en willen we het bestuur uitbreiden. Voor alle vacante posities geldt dat enthousiasme en een aantal uren beschikbaarheid per week nodig zijn.

Qua specifieke vaardigheden/voorkeuren zoeken we:

-Iemand met een bijzondere interesse in topsport op Cartouche (met name Heren 1 en Dames 1) die zich speciaal richt op de Vrienden van Cartouche.

-Iemand met ervaring op het gebied van communicatie

-Iemand die goed is in het van organiseren van businessclub/Vrienden van Cartouche evenementen.

Heb je interesse neem dan contact op met Eduard Weijgers, voorzitter BCC op 06 54213053 of stuur een mail naar [email protected]