Nieuws 15 april 2019 | Nieuws

*UPDATE* Clinics in de meivakantie door D1 en H1

UPDATE: het 3-daagse kamp wordt een spetterend 2-daags kamp. 
Deze meivakantie nog niets te doen? Zit je ook zo te balen dat er geen hockey is in de vakantie? Kom dan naar Cartouche! Daar geven Heren 1 en Dames 1 een spetterende clinic. Alle kinderen die in de smurfen, F, E, D of C spelen zijn welkom, ook als je geen lid bent van Cartouche. Tijdens de clinic leer je de nieuwste trucs, krijg je de beste tips en maak je vooral heel veel plezier met de spelers uit Heren en Dames 1.

Het tweedaagse kamp is op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei. Het kost €90 euro voor twee dagen. Je wordt om 09.00 uur verwacht en om 16.00 uur eindigt de dag.

Meld je aan en betaal via de website (Klik hier)!

Cartouche-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op de website en onder het kopje Club > Evenementen een iDeal-betaling te doen. Je kunt je voor maximaal 4 deelnemers tegelijk inschrijven, dat mogen ook intro's zijn van een andere club. Noteer bij opmerkingen dan de naam of namen van de deelnemers.

Als je geen lid bent van Cartouche, maar toch heel graag mee wilt doen, of als je nog andere vragen hebt, kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Heren 1 en Dames 1 kunnen haast niet wachten, dus meld je snel aan!