Nieuws 29 mei 2019 | Nieuws

Cartouche beter bereikbaar door nieuwe inrit naar parkeerterrein

De bereikbaarheid van Cartouche is aanzienlijk verbeterd voor bezoekende clubs en hun supporters. Het parkeerterrein van sportpark Duivesteyn is voortaan direct vanaf het Sytwende tunnel-tracé (de N14) te bereiken via een nieuw aangelegde inrit. Komend vanaf de N14 ligt de inrit op de Noordsingel direct na het BP-zelftankstation. De inrit geeft rechtstreeks toegang tot het parkeerterrein.

Eenrichtingverkeer
Voor alle duidelijkheid: de inrit is eenrichtingverkeer. Wegrijden van Cartouche vanaf het parkeerterrein blijft via de al bestaande route over de Van Ruysdaellaan. Er is dus geen uitrit aan de Noordsingel.

Blijf rekening houden met elkaar
De inrit zal de verkeersdrukte in de woonwijk rondom Cartouche naar verwachting flink verminderen, maar er zal nog steeds verkeer door de wijk blijven rijden Het verzoek aan alle bezoekers van Cartouche is dan ook om in alle gevallen rekening te blijven houden met de buurt. Houd met je snelheid en rijgedrag rekening met het feit dat je door een woonwijk rijdt en waar ook nog eens veel kinderen van en naar hun sport fietsen.

 


In de auto Paul Spaargaren, huidige voorzitter, en Willem Middelburg, de vorige voorzitter, die de afspraak over de inrit met de gemeente heeft gemaakt ('waar een Willlem is, is een weg'...).

 



Wethouders Nadine Stemerdink en Astrid van Eekelen.