Nieuws 19 september 2019 | Nieuws

Elfde versie trainingsschema nieuwe seizoen en trainingsnieuws

In de bijlage (onderaan) vind je de elfde versie van het trainingsschema voor het seizoen 2019 - 2020. Het schema bevat een aantal grote wijzigingen t.o.v. van het voorgaande seizoen. Vorig jaar zijn we al gestart met combitrainingen bij de selectieteams. Dat willen we komend seizoen verder uitbreiden naar de breedteteams. Verdere informatie is onderaan te vinden. 

Nog trainers nodig
Veel trainingen zijn al ingevuld, maar zoals altijd zijn we nog opzoek naar een aantal trainers. Overal waar in het schema ?? staat, zoeken wij nog trainers. Omdat we nog trainers moeten toevoegen zal er nog geschoven worden in het schema, dit proberen we natuurlijk wel zoveel mogelijk te beperken. 

Aanmelden als trainer kan via:[email protected]. Graag je voornaam, achternaam en training waar jij je voor aanmeldt vermelden.

Belangrijke data

Trainingen starten voor de selectieteams in onderling overleg na 12 augustus, dit is al in een eerder stadium gecommuniceerd door de technische staf en is hier te vinden. Andere teams starten na zondag 25 augustus. De circuittrainingen (At/m D) en alle jongste jeugd (E&F) trainingen starten vanaf 2 september. Vanaf zondag 18 augustus is het voor alle teams mogelijk om te trainen op hun eigen trainingstijden, volgens het nieuwe trainingsschema en in overleg met de trainer. 

Na 25 augustus zijn oefenwedstrijden doordeweeks (behalve overdag) altijd lastig te organiseren, aangezien iedereen, behalve H1 en D1, traint op een half veld en er dan altijd een ander team moet wijken.

Openstaande trainingen (voor tijden zie het trainingsschema in de bijlage):

Dinsdag

  • Circuittraining JB

Heb jij je aangemeld als trainer?
Voor alle trainers die zich hebben opgegeven: jullie staan in het schema. Kijk goed naar de dagen en tijden waarop jullie teams trainen. Mochten er ernstige bezwaren/ verhinderingen zijn, laat dat weten via [email protected].

Nieuw: circuittrainingen

De technische staf heeft dit seizoen een Cartouche DNA over de ontwikkeling van hockeyers ontwikkeld. Hierin staan een aantal thema’s en uitgangspunten die wij op Cartouche belangrijk vinden. 

Deze visie zal invulling krijgen middels de circuittrainingen en bijbehorende oefeningen. Hierbij zullen teams van oefening naar oefening rouleren en bij iedere oefening staat een andere trainer. Alle circuittrainingen zullen worden gecoördineerd door een ervaren gediplomeerde trainer. 

Deze training is uitermate geschikt om onervaren trainers op te leiden; trainers kunnen namelijk van elkaar leren en zijn goed in zicht. Ben jij trainer en ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via bovenstaande e-mailadres.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Met sportieve groeten,

de technische staf

 
Bijlage