25 maart 2020 | Nieuws

Hoe communiceert Cartouche? De uitkomsten van de leden enquête

Vorig jaar hebben we een onderzoek gedaan over de communicatie met de leden bij Cartouche. Daar werd goed gehoor aangegeven. Ruim 11% van jullie heeft de enquête ingevuld. Dank daarvoor! Onder de deelnemers aan de enquête zijn 3 Cartouche goodies verloot. De winnaars krijgen hierover persoonlijk bericht.

Resultaten

Uit het onderzoek is gebleken dat jullie vooral tevreden zijn over de informatie die je van Cartouche krijgt. De Cartouche app, de nieuwsbrief en het magazine zijn daarvoor de belangrijkste middelen. Daar zou een groot deel van jullie ook wat meer in terug willen zien over de teams zelf. Denk daarbij aan teamverslagen en andere updates. Er zijn drie punten waarvan jullie vinden dat de communicatie kan verbeteren. Zo geven jullie aan dat er meer informatie mag komen vanuit het bestuur over een toekomstvisie, beleid en bestuurszaken. Ook is er behoefte aan duidelijkere communicatie over het technisch beleid bij de jeugd. Tot slot, mag er meer duidelijkheid komen in wat er in welk kanaal wordt gecommuniceerd.

Aan de slag

Met deze drie punten is de communicatiecommissie de afgelopen tijd aan de slag gegaan. Zo is de technische commissie gestart met het maken van een communicatieplan en is er al een uitlegavond over het beleid bij de jeugd georganiseerd. Daarnaast zijn we zelf strikter in wat we in welk kanaal communiceren. En alle hulp is welkom. Heb je ideeën om ons te helpen? Hou je niet in, stuur een mail naar [email protected]

 

 

We hebben een Powerpoint (Download) gemaakt met een overzicht van de enquête.

Het staat na inloggen op de website op Lisa intranet in Club> Documenten > Downloads> Cartouche Enquête