5 juni 2020 | Nieuws

Enthousiaste trimhockeyers gezocht!

Er is ruimte voor nieuwe enthousiastelingen! 

Trimhockey is een leuke en laagdrempelige vorm van hockey waarbij gezelligheid en plezier vooropstaan. Zowel mannen als vrouwen vanaf 30 zijn van harte welkom.


Trimhockey is bijna het hele jaar buiten en is er geen verplichting om iedere week te verschijnen. Ideaal te combineren met een jong gezin en/of drukke baan! Ervaring en conditie zijn niet vereist; er doen zowel ervaren hockeyers als beginners mee en zowel marathonlopers als mensen die willen beginnen met het opbouwen van hun conditie. 


Trainingen zijn op doordeweekse avonden of op zondagochtend. Je traint op een vaste dag en maakt deel uit van het team. Trainingen worden door een vaste trainer verzorgd en als je het leuk vindt kun je meedoen aan de trimhockeycompetitie. Na de trainingen en wedstrijden ben je met je team van harte welkom voor een drankje aan de bar. Trimhockeyers zijn altijd in voor een feestje.


Is trimhockey iets voor jou? Kijk op de pagina Trimhockey via de tab Hockey/Trimhockey op de site. Of meld je meteen aan via het formulier via de tab Club/lidmaatschap. 

Eerst een keer meetrainen? Mail dan naar trimhockey@ hc-cartouche.nl.