Nieuws 4 september 2020 | Nieuws

Spaar vanaf 14 september voor Cartouche artikelen bij JUMBO

JUMBO Foodmarkt Leidschendam en Cartouche zijn niet alleen buren, maar hebben elkaar sinds kort gevonden in een partnership! En dat ga je terug zien, onder andere in de borden langs het veld en op de Dome. We trappen af met een bijzondere spaaractie vanaf maandag 14 september: Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO Foodmarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! 

Hoe spaar je mee? 
8 weken lang ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen bij JUMBO Foodmarkt Leidschendam een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden (spaarversnellers komen te vervallen). Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO Foodmarkt inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via een speciale webshop die voor ons wordt aangemaakt kun je jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen. 

Ga daarom vanaf 14 september naar JUMBO Foodmarkt Leidschendam en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben? 

Spaarboekjes worden in het weekend voor de start van de actie via de teammanagers uitgedeeld. 

Ga jij ook meesparen?