Nieuws 6 december 2020 | Nieuws

Waaijer Projectrealisatie Maatschappelijk Partner van Cartouche

Op 3 december 2020 hebben Cartouche en Waaijer Projectrealisatie een sponsorovereenkomst getekend. De Voorburgse projectontwikkelaar verbindt zich hiermee als maatschappelijk partner voor 2 jaar aan hockeyclub Cartouche.

Paul Spaargaren, voorzitter van Cartouche: "We zijn erg blij met het partnership dat Cartouche met Waaijer Projectrealisatie heeft. Een lokale lange termijn sponsor met gevoel voor onze club en de omgeving. Toen we Waaijer vroegen om ook sponsor van ons LG-hockeyteam te worden kregen we binnen een minuut een enthousiast positief antwoord. Dat wil voor ons veel zeggen.”.

De sponsoring betreft de naamsvermelding op een reclamebord op het hoofdveld en op de achterkant van het shirt voor Heren 1, Dames 1 en LG1. Daarnaast is het logo ook zichtbaar op de mouw van jongens en meisjes B1, C1 en D1.

Maikel Ruhl, partner bij Waaijer Projectrealisatie: "Als lokale projectontwikkelaar willen wij een maatschappelijke bijdrage leveren aan de (top)sport in Leidschendam-Voorburg. Met deze samenwerking kan Waaijer Projectrealisatie haar ambities waarmaken door het verbeteren van sportfaciliteiten en een fitte en vitale samenleving.”.