Nieuws 22 juni 2021 | Club

Goed nieuws voor alle leden en bezoekers!

Vanaf zaterdag 26 juni mogen ook de senioren weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen! De KNHB heeft verenigingen al eerder gevraagd of seniorenteams in juli, indien er versoepeld zou worden, toch nog drie weekenden competitie willen spelen.

Op basis van die aanmeldingen onderzoekt de KNHB wat zij voor deze teams aan competitiewedstrijden kan organiseren. Zoals bekend speelt de jeugd inmiddels al in diverse competities, ofwel via de KNHB ofwel via de verenigingen.

Daarnaast is per 26 juni publiek weer toegestaan, mits met onderling 1,5 meter afstand en met registratie via de QR-codes. Het clubhuis en terras zijn ook weer open, zitten is verplicht. Op zaterdag is het terras na 17:00 uur gereserveerd voor BBQ’s. Het meenemen van etenswaren en of drank is niet toegestaan.

Reguliere openingstijden clubhuis

Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.