Nieuws 3 december 2021 | Hockey

Trainingsschema zaal week 49 & 50

Naar aanleiding van de vorige week ingestelde maatregelen (geen sport tussen 17.00-5.00 uur) hebben wij alle teams de afgelopen week de kans gegeven om zich op te geven om toch te kunnen blijven trainen.

Op basis van deze aanmeldingen hebben wij een nieuw trainingsschema gemaakt voor de komende twee weken (week 49 en 50). Daarna zal er, afhankelijk van de dan geldende maatregelen, eventueel een nieuw schema komen. Met veel creativiteit is het gelukt om iedereen die dit wil 1x per week te laten trainen.


In dit schema staan geen trainers. Zoals eerder aangegeven zijn teams zelf verantwoordelijk om een trainer of begeleider voor hun training te regelen, als hun eigen zaaltrainer niet kan. Ook is het, vanwege de zeer beperkte ruimte, helaas niet mogelijk om wijzigingen in het schema aan te vragen.

Mocht je je als team niet opgegeven hebben maar toch alsnog willen trainen dan kan dat tijdens de vrije uren op de balkenvelden buiten of in de Dome. Je kunt dan een trainingsblok aanvragen bij Fred.

Veel succes met de trainingen de komende weken!

Technische Staf & Bestuur