Nieuws 23 mei 2022 | Hockey

BELANGRIJK: Data einde seizoen

Het seizoen loopt alweer ten einde. Er zijn een aantal momenten die vanuit de Technische Staf en (Jongste) Jeugdcommissie belangrijk zijn om met jullie te delen.

Hemelvaartweekend

Donderdag 26 mei - géén training
Vrijdag 27 mei - wel training

Pinksterweekend

Maandag 6 juni (2e Pinksterdag) - géén training

Nieuwe teamindeling op de site

Zondag 12 juni rond het middaguur wordt de teamindeling voor alle (Jongste) Jeugdteams voor het volgende seizoen bekend gemaakt via de site.

Hockey-vrije week: 13 t/m 17 juni

In de week van 13 t/m 17 juni (na de bekendmaking van de nieuwe teams dus) wordt er niet getraind door de Junioren (D t/m A) en de Smurfen. De E-lijn en de 2e jaars F heeft op zaterdag 18 juni nog een competitiedag dag (in de vorm van de Jongste Jeugd dag) en daarom trainen deze teams die week nog wel 1x op maandag en woensdag (vrijdag training vervalt).

Jongste Jeugd dag

Zaterdag 18 juni

Nieuw trainingsschema i.v.m. vervanging veld 3

Op 30 mei gaan ze beginnen met de vervanging van veld 3. Dit wordt een nieuw semi-veld (vergelijkbaar met veld 5) en zal aan het begin van het nieuwe seizoen bespeelbaar zijn. Dit betekent echter dat veld 3 vanaf 30 mei dus niet bespeelbaar is en er dus een aangepast trainingsschema gemaakt is. Deze vinden jullie in de bijlage en geldt voor 30 mei t/m 10 juni.

Trainen in nieuwe teams

Van maandag 20 juni t/m vrijdag 1 juli kan er getraind worden door de nieuwe teams. Voor de breedte is 1 trainingsmoment in de week ingericht en de Jongste Jeugd kan op eigen initiatief (dus met eigen trainers) zelf nog 1x in de week doortrainen. De E&O teams staan nog 3x per week ingeroosterd, met uitzondering van de D-lijn. Die staan op 2x. Het aangepaste trainingsschema voor deze twee weken wordt met jullie gedeeld zodra deze rond is. Dat schema zal dus gelden van 20 juni t/m 1 juli.

Uitwisseling met KZ (alle E&O teams)

Op zaterdag 25 juni en 26 juni is er een uitwisseling georganiseerd bij HC Klein Zwitserland voor alle nieuwe E&O teams.

Oefenwedstrijden

Teams die dat willen kunnen zelf oefenwedstrijden organiseren in de weekenden van 25/26 juni en/of 2/3 juli. Wanneer er een tegenstander is gevonden kan er een veld gereserveerd worden via de wedstrijdsecretarissen.

Mini-slot nacht

Vrijdag 1 juli

Start zomerstop

Deze begint op maandag 4 juli. Vanaf dat moment zullen er tot de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen hockey activiteiten meer voor de Jeugd georganiseerd worden op de club.