Nieuws 8 december 2022 | Hockey

Update 08-12 Zaalschema en indeling trainers

De indeling van de trainingen in de zaal is gereed. Er is naast de uitgangspunten voor het zaalbeleid geprobeerd met zoveel mogelijk wensen rekening te houden.

Veranderen van dag of tijdstip is alleen nog mogelijk als je als team (en trainer) zélf ruilt met een ander team (en die trainer). Zo’n ruil moet voor definitief akkoord worden gemeld aan de Technische Staf via ([email protected]). We wensen iedereen alvast veel plezier in de zaal!

Ook de trainers/coaches zijn ingedeeld. Met enkele trainers (in rood in het schema) wordt nog contact opgenomen over de indeling c.q. de randvoorwaarden daarvan. Alleen als je jezelf ergens ziet staan waar dat absoluut niet uitkomt, kan je een bericht mailen aan [email protected]. Dit kan tot en met uiterlijk vrijdag 25 november. In principe wordt van veldtrainers verwacht dat ze ook beschikbaar zijn voor de zaal, maar het moet uiteraard wel passen bij werk of school. Voor trainers die zaaltraining (nog) niet in hun contract hadden staan, wordt (een aanvulling op) hun contract binnenkort naar ze gemaild. Alvast hartelijk dank voor jullie inzet en ook veel plezier gewenst in het zaalseizoen.

Hartelijke groet,
De Technische Staf
 
Bijlage