Nieuws 14 december 2023 | Activiteiten

UPDATE:šŸŒŸ Een Avond van Pure Magie: Het Cartouche VeilingdineršŸŒŸ

UPDATE - Dames- en Heren 1 hebben de eer je uit te nodigen voor een avond vol heerlijk eten en gezelligheid om vrijdag 8 maart 2024. Ons mooie clubhuis op Cartouche zal het toneel zijn een bijzondere gebeurtenis, gehost door Dames- en Heren 1.

Ervaar een culinair avontuur met een heerlijk driegangendiner, samengesteld door onze eigen Tine en bereid/geserveerd met liefde door onze Dames- en Heren 1, gecombineerd met heerlijke dranken van wijnkoperij van Dop. Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie. We zullen unieke veilingitems presenteren, onder andere:

- Vakantiehuis in Italiƫ.
- Privétraining van de H1 coaches.
- ā Een middag varen met Dames 1.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze sportieve prestaties. Dit is uw kans om een bijzonder veilingitem te bemachtigen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan ons streven naar succes. 

Loterij

Als kers op de taart zal er ook een loterij plaatsvinden, waarbij prachtige prijzen op u wachten. Mooie, leuke en grappige prijzen gegarandeerd! Laat deze kans niet voorbijgaan om de teams te ondersteunen en deel uit te maken van een avond die je nog lang zult koesteren.

Aanmelden

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om onze teams te ondersteunen en deel uit te maken van een avond die u nog lang zult koesteren. En dat voor €65,- per persoon, of reserveer gelijk een eigen tafel (8 personen) voor €500,-.

Stuur je aanmelding naar [email protected] en dan zien we je hopelijk 8 maart!