Nieuws 5 maart 2024 | Sponsoracties

Rabobank-Cartouche actie: plan je hypotheekgesprek vandaag nog

Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor Cartouche? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor Cartouche & goed voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt Cartouche met €250 voor de clubkas.

Elkaar helpen

Rabobank is al jaren partner van Cartouche. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

Cartouche-actie voor hypotheekgesprek

Deze actie loopt van tot en met 31 mei 2024. Dus plan vandaag nog een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor een Watertappunt. Voor een afspraak bel je met Wouter Keulers op 06 101 71 641.