Nieuws 1 april 2024 | Nieuws

De onthulling van het nieuwe tenue!

Dank voor jullie inzendingen met ontwerpen voor het jubileum tenue en de ideeën om de bierprijs op Super Sundays beheersbaar te houden!

Top 3: in welk ontwerp speel jij het liefst?

We hebben hele mooie ontwerpen ontvangen! Uit alle inzendingen hebben we een top 3 samengesteld. In de top 3 tref je het ontwerp van Anne aan met roze-groen (A), het ontwerp in ADO Den Haag-kleuren (B) (anoniem) met een grappige tekst op de achterkant van de broek "Hé niet kijken” en tot slot het ‘goud-zwart-wit’ ontwerp van Olivia (C).


Ook bezorgde reacties

Naast de mooie ontwerpen zijn er ook leden die hun zorgen hebben geuit. Een greep uit de reacties: "Niet duurzaam”,” Stom dat drankgeld omhoog gaat” en "Unhappy hour”. En ouders die verontwaardigd zijn dat zo’n nieuw tenue extra kosten met zich meebrengen: "Lekker dan, moet ik 5 tenues kopen precies op het moment dat ook de rekening voor de contributie op de mat valt” of de reactie: "ik weiger om een shirt te kopen voor 1 seizoen – punt.” Maar ook één van sponsors liet van zich horen.

Besluit genomen

We hebben een besluit genomen. We kunnen ons wel vinden in de reacties van de bezorgde leden. Ook al waren de ontwerpen heel mooi en origineel, we gaan het niet doen. We hebben er van genoten: 1 april! Bedankt namens de hele redactie ([email protected])!