Nieuws 13 mei 2024 | Club

TD speaks

We zitten alweer in de allerlaatste fase van het seizoen. Deze fase is op vele fronten zeker niet één van de rustigste periode. Veel kinderen zitten in hun eindexamen weken, de teams spelen de laatste 2 a 3 wedstrijden van de competitie en over een maand worden ook de nieuwe teamindelingen bekend. 

Dat laatste zal op een andere manier gaan dan de afgelopen jaren. Voor de O12, O14 en O16 worden indelingstrainingen georganiseerd om de indelingen die op papier staan zo goed mogelijk te toetsen en kijken of we van ieder kind het juiste beeld hebben of dat het wat aangepast moet worden. Alles is gericht om ervoor te zorgen dat wij als technische staf kunnen zeggen dat we een indeling hebben gemaakt waar we 100% achter staan. Voor de O18, O10, O9 en O8 gaat de indeling, zoals dat de afgelopen jaren ook gedaan is.

Hoe ziet de komende periode eruit? Hier krijgen we veel vragen over, dus het is goed om dat helder te maken. Deze week (13-17 mei) wordt er gewoon getraind volgens het normale trainingsschema. Maandag 20 mei is een vrije dag in verband met Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei gaan we starten met de indelingstrainingen. Elke week is er naast de indelingstrainingen een alternatief trainingsschema. Dit schema zal elke week anders zijn, maar moet ervoor zorgen dat iedereen in ieder geval 1x per week traint. De O18 teams spelen tot 1 juni en trainen dus tot die tijd. Voor de andere teams eindigt de competitie op 8 juni en dus trainen we dus tot de 8e.

Als er vragen zijn omtrent de trainingen of dat er bijvoorbeeld iemand ergens tussen het wal en schip zou vallen, dan kan je een mail sturen naar [email protected].

De indelingstrainingen duren tot en met 12 juni. Op 15 juni worden de teamindelingen bekend. Vanaf 17 juni komt er een online vragenformulier, waar mensen hun vragen naar toe kunnen sturen. Het is dus NIET de bedoeling dat mensen dan lijnco’s, bestuursleden en technisch coördinatoren gaan bellen of mailen. Ook de mails die naar het technische staf mailadres verstuurd worden, zullen niet beantwoord worden! Wil je een antwoord op je vragen krijgen dan kan dat alleen via het online vragenformulier.

Mocht je toch nog vragen hebben over de komende weken dan kan je altijd de technisch coördinatoren (Tom Provily, Pepijn Smit, Hidde Dungelmann en Judith Verweij) of mij op de club aanspreken.

Tot snel op en langs de velden.
Jorge