Nieuws 30 september 2022 | Club

De Grote Clubactie is weer gestart!

Natuurlijk doet de leukste hockeyclub Cartouche daar ook weer aan mee. Ons doel dit jaar is om €6000,- op te halen om de speeltuin te pimpen. Een lot kost € 3,- per stuk en daarvan gaat 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar de club! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van €100.000,-.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Je ontvangt een email met een persoonlijke QR-code en een link naar je persoonlijke verkoopsite. Hiermee verkoop je digitaal loten aan familie, vrienden, buren en andere potentiële kopers. Deel je QR-code of verkoopsite bijvoorbeeld via Whatsapp. Dit maakt het nog makkelijker! Het bedrag van een verkocht lot wordt eenmalig van de rekening afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op het bankafschrift en/of per e-mail.

Superloten

Naast gewone loten hebben we ook Superloten. Een Superlot kost €150,- per stuk en ook hiervan gaat 80% direct naar Cartouche. Met een Superlot kan een Senioren team of een bedrijf een minisponsoring doen die geheel aftrekbaar is. En wij geven wat extra exposure via social media. Dus weet jij iemand die met zijn of haar bedrijf jou wil sponsoren? Gebruik dan deze link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voorburgse-mhc-cartouche/401884 en vul jouw naam in bij ‘lotenverkoper’. Dan schiet jouw lotenverkoopmeter gelijk de lucht in! Mocht je hier vragen over hebben kan je ons bellen op 06-27129446 of mailen naar [email protected].

Win gave prijzen

Zowel bij de landelijke Grote Clubactie als bij Cartouche kan je leuke prijzen winnen. Vanuit Cartouche zijn er prijzen voor de drie verkopers (van alle leeftijden) die de meeste loten verkocht hebben. Daarnaast is er een speciale H1/D1 clinic voor het best verkopende team. Wij zien hoeveel loten je hebt verkocht dus hier hoef je verder niets voor te doen behalve zo veel mogelijk loten verkopen!

Wij wensen je heel veel plezier en succes met het verkopen van de loten! Met een gezamenlijke inzet hopen we op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!


Met vriendelijke groet,
GCA commissie