Nieuws 25 februari 2023 | Club

Prijsuitreiking van de Grote Clubactie 2022

Het was even wachten, maar het was de moeite waard! Afgelopen zaterdag hebben wij de winnaars van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. Deze toppers willen wij nogmaals bedanken voor hun harde werk en toewijding. Jullie verdienen het van harte!

De beste verkopers

De beste drie verkopers hebben een prijs in ontvangst genomen die werd aangeboden door Sport2000. Sebastiaan, Benjamin en Luc zijn, in bijzijn van Marc van Sport2000, gehuldigd door Cartouche-voorzitter Sander Kernkamp. Het team van de beste verkoper, Sebastiaan, heeft in de kerstvakantie een clinic gekregen. De nummers twee en drie, Benjamin en Luc, kregen van Sport2000 onder meer een waardebon en een mooie voetbal.


Top-opbrengst

In seizoen 2022-2023 hebben de deelnemende leden een totale opbrengst van € 7274,88 gerealiseerd! Wij zijn alle verkopers natuurlijk heel erg dankbaar voor hun inzet en het behalen van het streefbedrag (en zelfs meer)! Dit keer was het ook een hele bijzondere clubactie, mede vanwege het uitzonderlijk groot bedrag dat is opgehaald tot nu toe maar ook vanwege het vijftig jarig bestaan van de Grote Clubactie!

Superloten

Een bijzondere dank gaat uit naar de kopers van een superlot: Agterdenbosch, WVK en Zwinq Tech B.V. Mede door jullie sponsoring zijn we tot dit mooi bedrag gekomen!

Tot de volgende keer

Voor de volgende editie hopen wij op dezelfde enthousiasme van jullie. Jullie mogen heel trots zijn op het behaalde resultaat! Laten we nog meer kinderen uitnodigen om loten te verkopen en nog meer geld voor materialen ophalen. Samen kunnen we mooie dingen doen voor de vereniging.