Nieuws 29 maart 2023 | Vacatures

Vacature: Voorzitter Jeugdcommissie

‘De jeugdcommissie bestaat uit een enthousiaste club commissieleden die samen zorgen voor het reilen en zeilen van het jeugdhockey binnen Cartouche. De commissie is verantwoordelijk voor de O18 tot en met O12 lijn’, vertelt Matthijs Minderhoud, voorzitter van de jeugdcommissie. ‘Na 6 seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter’.

Als voorzitter van de Jeugdcommissie ben je actief betrokken bij alle zaken die specifiek met het Jeugdhockey te maken hebben en zorg je samen met de 14 enthousiaste commissieleden en de Technische Staf voor de uitvoering van het jeugdhockey beleid. De Jeugdcommissie bestaat naast de voorzitter uit 8 lijn coördinatoren, 4 technisch coördinatoren, een secretaris en een wedstrijdsecretaris. Als voorzitter onderhoud je stevige banden met de Technisch Directeur over hockey technische zaken en met het Bestuurslid Jeugdhockey & LG over het Jeugdhockey in het algemeen.

Heb jij ideeën over Jeugdhockey binnen Cartouche, wil je hier actief bij betrokken zijn en ben je beleids- en procesmatig sterk? Zet jij je graag een aantal uur per week in om de jeugdafdeling van Cartouche samen met je commissieleden goed te laten functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken:
  • Leiden commissievergadering (eens per 4 weken)
  • Zorgdragen voor goede taakverdeling onder de commissieleden
  • Beleid met betrekking tot teamindeling voor de jeugd (en overgang naar senioren) helpen opstellen, bewaken en uitvoeren
  • Samen met je collega voorzitter van de Jongste Jeugd, het bestuurslid Jeugdhockey & LG en de Technisch Directeur bewaak je alle beleidskwesties rond Jeugdhockey en beleg je deze op de juiste plek binnen Cartouche zodat de korte en lange termijn doelen van Cartouche rond Jeugdhockey gerealiseerd kunnen worden.
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze rol of behoefte hebben aan meer informatie neem dan contact op met Matthijs Minderhoud via [email protected] / 06-83637176