Nieuws 31 mei 2023 | Hockey

Gezocht: Dames 2 & Jong Dames 1 spelers

Gezocht:  DAMES 2 & Jong Dames 1 spelers

Selectietrainingen Cartouche 
Dames 2 en (Jong Senioren) Dames O25-1
 
Ben jij die getalenteerde en sportieve hockeyster die de ambitie heeft om volgend seizoen in Dames 2 of Jong Senioren Dames 1 (DO25-1) bij Cartouche te hockeyen? Ben je minimaal 17 jaar oud? Meld je dan aan voor 10 juni om mee te trainen!
 
Dames 2 is het opleidingsteam van Cartouche Dames 1 en speelt mee in de top van de reserve 1e klasse. Dit seizoen is het team samengesteld met dames uit meisjes A en dames (senioren) teams. Het team heeft op dit moment nog kans om te promoveren naar de reserve Overgangsklasse. Helaas nemen een aantal speelsters vanwege hun studie afscheid van het team. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe speelsters van binnen en/of buiten Cartouche. Daarbij zal rekening gehouden worden met doorstromers uit meisjes A en afvallers van dames 1.
 
Jong Senioren Dames 1 (D025-1) is een gezellig en fanatiek team dat momenteel speelt in de 2e klasse. De KNHB ziet een groeiende categorie jong senioren en stimuleert deze groep beter te laten aansluiten bij leeftijdsgenoten en niveaus. Ook bij Cartouche willen we dit stimuleren en hier een prestatieteam van vormen. Het team kan nog een aantal goede en sportieve speelsters gebruiken!
 
De komende weken gaan we samen met de huidige trainers/coaches de selecties voor beide teams voor het komend seizoen vormgeven.

Wees welkom om op dinsdag 13 juni, dinsdag 20 juni en evt voor 27 juni vanaf 20.00 uur mee te trainen (reguliere dames 2 training).

 
Voor Dames 2;
Thijs van der Laan
Tophockey commissie
06-24508762
 
Voor Jong Dames 1;
Machteld Weijers
Coördinator dames senioren
06-16066548

Aparte toelichtingen: [email protected]