Nieuws 29 maart 2024 | Nieuws

Huiswerkbegeleiding op Cartouche met HighQ Academy

Bespaar veel tijd, maak je huiswerk op de club!

HighQ Academy is een initiatief exclusief bedoeld voor leden van Cartouche, met als hoofddoel het bevorderen van een gezonde balans tussen studeren en sporten.

Prestatiedruk op school kan leiden tot verzuim op het hockeyveld, terwijl het juist zo belangrijk is om genoeg te blijven bewegen. HighQ Academy biedt daarom de mogelijkheid om je huiswerk te maken op Cartouche, waardoor je tijd efficiënter wordt benut.Naast de begeleiding die we bieden op het gebied van plannen, kun je ook met schoolvakinhoudelijke vragen bij ons terecht. Met deze praktische planning hoef je je uren op het veld dus niet meer te missen en werkenwe samen aan het verbeteren van je prestaties op school!

Geniet van lekkere maaltijden voor voldoende energie!

Om een gezonde balans te vormen tussen leren en trainen, is een hoop energie nodig. Naast huiswerkbegeleiding bieden we daarom ook de mogelijkheid om van lekkere, voedzame maaltijden te genieten. Zo ben je van de juiste brandstoffen voorzien omoptimaal te leren, lekker te trainen en sneller te herstellen na je training.

Meld je snel aan en geniet van onze openingsdeal!

Extra hulp nodig in de laatste fase van het schooljaar of meer tijd overhouden in de week? Wij starten vanaf 2 april op Cartouche en helpen je met deze eindsprint! Vul het formulier in op highqacademy.nl, dan nemen wij contact op om samen een praktische planning te maken. Om te vieren dat wij ons unieke concept mogen beginnen bij Cartouche, geniet je van 20% korting als je je vóór 7 april aanmeldt. Dus wees er snel bij, want vol is vol!