DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Nieuws
9-7

Sponsor onze club GRATIS met jouw online aankopen

Met OnzeClubwinkel kan je Cartouche sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons. Lees meer  onder de tab Sponsoring/Winkel  op de site.
Welke winkels doen mee?
Jou aankopen via O

Lees verder

Nieuws
5-7

Vakantie boeken bij Booking.com? Boek via OnzeClubwinkel en sponsor gratis Cartouche

Ga je toch nog even heerlijk op vakantie? Via OnzeClubwinkel kun je Cartouche sponsoren terwijl het jou niets kost. Een percentage van het aankoopbedrag gaat GRATIS naar Cartouche! Het werkt heel makkelijk.
Ga naar onzeclubwinkel.nl Kijk of je Cartouche ziet als de club die je wilt sponsoren. Zoek je webwinkel via de zoekbalk of categorieën en klik erop.

Lees verder

Nieuws
2-7

Openingstijden clubhuis en bar, trainen voor volwassenen deze zomer

Het blijkt dat er nog wat vragen zijn omtrent trainen en het openstellen van het clubhuis tijdens de zomerperiode voor jeugd, senioren, veteranen en trimmers. In het nieuwsbericht van 26 juni 'Zomerstop en start nieuwe seizoen ' staat het beleid voor de jeugd omschreven. 
De senioren, veteranen en trimmers kunnen wel de hele zomer doortrainen. Je bent zelf verantwoordelijk

Lees verder

Nieuws
Jul
11

Laatste nieuwsbrieven

Wil je de laatste nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan! 
Lees de sponsornieuwsbrief van 5 juli.
Lees de nieuwsbrief  van 30 mei.

Lees verder

Nieuws
Jul
3

NIEUW: extra looptraining op Cartouche

Komend seizoen bieden wij voor onze jeugdleden de mogelijkheid tot extra loopscholing aan. Goed leren bewegen is een voorwaarde om goed te kunnen hockeyen en daarom is het breed motorisch ontwikkelen één van de  5 pijlers van de Cartouche Jeugdopleiding . Helaas is het in het nieuwe seizoen niet mogelijk om dit clubbreed voor alle leden aan te bieden, maar we willen ieder

Lees verder

Nieuws
Jul
2

Eerste versie trainingsschema 20-21

Dit is de eerste versie van het trainingsschema voor volgend seizoen (zie bijlage onderaan). Als er grote problemen zijn, kun je die mailen naar [email protected] Wij zullen vanaf augustus met deze feedback aan de slag gaan. 
Alle breedteteams trainen op woensdag in een nieuwe opzet met de volgende wijzigingen t.o.v. vorig seizoen: - langer trainen - trainen

Lees verder

Nieuws
Jul
1

Cartouche weer open!

Vanaf 1 juli is het Cartouche terrein, de bar en het terras weer open! Uiteraard gelden de Corona regels ook hier en houdt iedereen van boven de 18 hier ook 1,5m afstand van elkaar.
Basisregels Blijf thuis als je klachten hebt en laat je zo snel mogelijk testen. Buiten het veld en binnen in het clubhuis en de kleedkamers geldt de 1,5m afstand voor iedereen van

Lees verder

Nieuws
Jun
29

De laatste TED TALK van Jair Levie voor dit seizoen

De laatste TED TALK van onze technisch directeur Jair Levie voor dit seizoen. Met o.a. informatie over het nieuwe seizoen, wat je kunt doen deze zomer en hoe je kunt deelnemen aan de looptrainingen van GoedFysio.Lees verder

Nieuws
Jun
24

Nieuwe hoofdcoach H1 Michiel van der Struijk op Midvliet Radio

Michiel van der Struijk wordt de nieuwe hoofdcoach van Heren 1. Hij volgt Pieter Pieterse op die de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer is geweest. Waarom Michiel ja heeft gezegd tegen Cartouche vertelde hij in het programma Sporttribune van Midvliet radio.

Luister het gesprek terug in deze podcast van Sporttribune.  

Nieuws
Jun
23

Kom hockeyen bij de gezelligste teams van Cartouche!

Wil jij hockeyen bij Cartouche? Dat kan! Voor meer informatie of een keer meedoen met een training neem je contact op via [email protected]


Meer informatie over trimhockey, waarom dat zo leuk is en hoe je lid wordt, vind je op de pagina Trimhockey

Lees verder

Nieuws
Jun
23

Sock support: originele Cartouche-sokken bij SPORT2000

Originele Cartouche-sokken exclusief bij SPORT2000 Voorburg. Leuk voor jezelf of als cadeau! Je support hiermee Cartouche: de opbrengst van de verkoop is 100% voor Cartouche. 


Met dank aan #BusinessclubCartouche #Socksupport #hinglysocks 

Lees verder

Nieuws
Jun
17

Wethouder Stemerdink opent nieuw Brix skills veld

Vanmiddag opende wethouder Nadine Stemerdink (Sport) het nieuwe Brix skills veld. Behalve de wethouder waren onder anderen ook Remco de Boer van sponsor Brix makelaars, onze voorzitter Paul Spaargaren, technisch directeur Jaïr Levie, enkele ASM-trainers en een groepje E-leden aanwezig bij de feestelijke opening van het skills veld. Iedereen uiteraard op voldoende afstand van elkaar.   

Lees verder

Nieuws
Jun
8

Voorbereidingen E&O teams starten in augustus

Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is op alle gebieden belangrijk dat je je goed voorbereidt op de start van de competitie. Je moet hockeyfit worden, tactisch het plan van de coach kunnen uitvoeren, aan je techniek werken, maar ook aan teambuilding werken met je teamgenoten. We zijn ons ervan bewust dat zo’n voorbereiding altijd nog in de vakantie is, maar hier moeten nou eenmaal

Lees verder

Nieuws
Mei
31

Update van de technische staf - 31 mei

In deze video: •nieuwe versoepelingen; •bedankje! •door trainen tot... & starten vanaf? •teamindeling & trainen met nieuwe team; •webinar!


Lees verder

Nieuws
Mei
26

Wil jij in de reserve overgangsklasse spelen?

We zijn op zoek naar een damesteam dat volgend seizoen in de Reserve Overgangsklasse wil hockeyen! 
We hebben een heel team nodig dus neem contact op voor jezelf, met vriendinnen of heel team via:  [email protected]

Lees verder

Nieuws
Mei
13

Michiel van der Struijk hoofdcoach Heren 1, afscheid van Pieter Pieterse

Het bestuur is blij met de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1, uitkomend in de Promotieklasse. Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen als hoofdcoach.


Michiel van der Struijk met voorzitter Paul Spaargaren
Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het bondscoachs

Lees verder

Nieuws
Mei
11

Jasper Kokx hoofdcoach Dames 1, afscheid van Yvonne Koot

Het bestuur van Cartouche is blij met de aanstelling van Jasper Kokx als hoofdcoach van Cartouche Dames 1, uitkomend in de Overgangsklasse. Hij gaat dit samen doen met Jesper de Korte. Na vele jaren trouwe dienst zal de huidige assistent-trainer/coach Yvonne Koot ermee stoppen. 
Tynke van der Meer van de Hockey Top Commissie: "Jasper is geen onbekende voor de club. Afgelopen

Lees verder

Eerder nieuws