DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws afbeelding
Nieuws
17-8

Hockeyspullen nodig? Je krijgt korting bij SPORT2000!

Nieuwe hockeyspullen nodig? Ga naar SPORT2000! Je krijgt nu 25% korting op een selectie sticks, je krijgt korting als je met het hele team een trainingspak of sticktas koopt en sowieso altijd 10% korting op vertoon van de Cartouche-app op de hockeycollectie, behalve het tenue. Als je een tenue koopt, krijg je er sokken bij. Lees de brochure in de bijlage voor alle aanbiedingen en de voorwaarden.

Lees verder

Nieuws
27-6

Nieuwe hockeyregels: vier kwarten wordt standaard en meer

De KNHB heeft regelwijzigingen gepubliceerd op hockey.nl. Er wordt vanaf komend seizoen gespeeld in vier kwarten, de vliegende keep verdwijnt, en er verandert iets aan de vrije slag in de cirkel en de afstand van vijf meter bij uitnemen.

Je leest de nieuwe regels hier: https://hockey.nl/nieuws/de-sport/regelwijzigingen-vier-kwarten-standaard-vliegende-keeper-verdwijnt/

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Aug
16

Tweede versie trainingsschema nieuwe seizoen en trainingsnieuws

In de bijlage (onderaan) vind je de tweede versie van het trainingsschema voor het seizoen 2019 - 2020. Het schema bevat een aantal grote wijzigingen t.o.v. van het voorgaande seizoen. Vorig jaar zijn we al gestart met combitrainingen bij de selectieteams. Dat willen we komend seizoen verder uitbreiden naar de breedteteams. Verdere informatie is onderaan te vinden. 
Nog trainers no

Lees verder

Nieuws
Aug
15

Oefenprogramma Dames1 en Heren1

Dames en Heren1 spelen de komende weken reds een aantal oefenwedstrijden ter voorbereiding op de competitie. Voor de belangstellenden:
vrijdag 16 augustus 2019


19.45 - 21.45 uur
KG2


D1 - Overbosch


Lees verder

Nieuws
Jul
28

Wrap-time op de 1e competitiedag voor de A t/m D-jeugd

Ga je bijna op vakantie of ben je al aan het genieten? Snappen we en daarom ruim van te voren de aankondiging voor de befaamde Wraptime met je team op 7 september! Schrijf je alvast maar in dan is dat in ieder geval tijdens je vakantie uit je hoofd.


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Jul
18

17 oktober Ladies Night op Cartouche

Op 17 oktober organiseert Tandheelkundig Centrum Voorburg in samenwerking met SkinDoctor een Ladies Night voor de ladies van Cartouche. Denk aan een wijnproeverij, sieraden, een kunstveiling, advies over medische en cosmetische huid- en gezichtsbehandelingen en advies over de verfraaiing van tanden.


Meer informatie of meteen aanmelden kan via [email protected]

Lees verder

Eerder nieuws