Welkom

VMHC Cartouche is de hockeyclub van Leidschendam-Voorburg en met ruim 2000 leden één van de grootste clubs in de omgeving. Cartouche is een echte familieclub met ambitie om te winnen.
 
Cartouche vierde in seizoen 2019-2020 haar 70-jarige bestaan, maar is ondanks de bejaarde leeftijd energieker dan ooit te voren. Dit komt onder meer door een uniek vrijwilligersprogramma dat door de KNHB als voorbeeld voor andere clubs gebruikt wordt.

Tophockey

Bij Cartouche staat tophockey hoog in het vaandel: Heren 1 speelt promotieklasse en Dames 1 speelt overgangsklasse. De eerste jeugdteams spelen grotendeels op het hoogste niveau. Heren 2 speelt reserve hoofdklasse, Dames 2 speelt reserve overgangsklasse. Ook bij de Veteranen doen we mee met de top, de Dames A en de Heren A spelen Overgangsklasse.

Breedtesport

Minstens even trots zijn we op de grote hoeveelheid breedteteams, de trimmers en de LG-hockeyers die de club compleet maken. Rond al deze teams lopen ruim 1100 betrokken vrijwilligers die de club succesvol, gezellig en draaiende houden.

Tenue

  • Shirt: groen met verticaal witte band
  • Broek en rok: wit met verticaal groene band
  • Kousen: wit met groene boord

Complex

Cartouche beschikt over 5 volledige kunstgrasvelden, waarvan 3 watervelden, en 2 minivelden, waarvan 1 volledig is ingericht voor LG Hockey. In het zaalhockeyseizoen verrijst er een heuse Cartouche Dome met 2 zaalhockeyvelden. Het is een bijzondere club op een uniek plekje midden in Leidschendam-Voorburg.