Evenementen

Samen lekker hockeyen en samen plezier maken. Daar gaat het om bij Cartouche. Daarom worden er ook naast het veld regelmatig activiteiten voor de leden en ouders georganiseerd. Altijd heel belangrijk op een hockeyclub... de feestjes...

Nieuwjaarsfeest

De start van het nieuwe jaar moet gevierd worden. Elk jaar in januari wordt het clubhuis helemaal omgetoverd. Het ene jaar tot een zwoele tropische nachtclub, dan tot een jaren '70 discotheek of de Moulin Rouge. Het is ieder jaar weer een fantastisch verkleedfeest met een uitverkochte zaal, een feestband en DJ die zorgen dat het dak er weer af gaat!


Thé Dansant

Een thé dansant is 'een danspartij die vroeg begint' en waarbij vanouds 'thee werd geserveerd'. Maar eigenlijk is het het mooiste hockeyfeest dat er is. Op de zondagen dat Heren 1 en Dames 1 thuisspelen start na het eindsignaal van de wedstrijd de TD en wordt het pas echt feest op de club. Er is muziek, vaak een DJ. En als het lekker weer is staan (dansen) alle leden lekker buiten op het terras.

Wrap-time

We starten het veldseizoen goed met de traditionele wrap-time voor de A tot en met D jeugdteams. Je krijgt een tafel, wraps en verschillende soorten vulling, saus, sla. De teams eten in het clubhuis en de ouders borrelen ondertussen op het terras of de partytent.

Seizoenafsluiting

Ieder jaar sluiten we het hockeyseizoen samen af met de traditionele team BBQs op de club waar teamgenoten, ouders en broers en zussen welkom zijn. Samen met onze huisslager stellen we heerlijke vlees en vega pakketten samen en zorgen we een een lekker saladebuffet.

(Jongste) jeugdfeesten

EF, C, D en AB feesten. Wie kent ze niet. Natuurlijk worden ze ook bij Cartouche georganiseerd voor onze jeugdleden. We hebben al behoorlijk wat thema's voorbij zien komende de afgelopen jaren. Zo hadden we een Helden en schurkenfeest (EF), Jungle party (D), Sensation White (C) en ging de AB jeugd 'Terug naar de camping'.