Lidmaatschap

Cartouche is een echte familieclub en een van de gezelligste hockeyclubs in de regio Haaglanden. We proberen de balans te vinden tussen sportieve prestaties in teamverband én gezelligheid en een bloeiend verenigingsleven. Vaak zijn onze leden jarenlang lid, vaak met een groot deel van het gezin.

Cartouche is een vereniging: Alle leden vormen samen de club vormen en moeten er met elkaar voor zorgen dat alles draait. Onze vrijwilligers en medewerkers zorgen er samen alle andere leden voor dat er wordt geleerd, plezier wordt gemaakt, maar ook dat onze leden kunnen presteren. Als team op het veld, als toeschouwer op zondagmiddag bij de wedstrijden van de eerste teams en tijdens de toernooien en evenementen.

Lid worden?

Lid worden kan door het digitale inschrijfformulier volledig in te vullen. Na aanmelding plaatsen wij je op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar komt in een team nemen we contact op. Veelal is dat bij de start van het nieuwe seizoen. Bij de trimmers kan het hele jaar door ingestroomd worden.