Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Trimhockey

Trimhockey is een leuke en laagdrempelige vorm van hockey waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Sinds 2006 wordt er op Cartouche enthousiast getrimhockeyd. 

Het is voor zowel mannen als vrouwen van boven de 30 die het leuk vinden om, bijna, het hele jaar door buiten te sporten zonder dat er een verplichting is om echt iedere week te verschijnen. Ervaring en conditie zijn geen vereisten, er doen zowel ervaren hockeyers als beginners mee. Dat maakt de trainingen gevarieerd en leuk, zo kun je wat van elkaar leren.

Trainingen worden door een vaste trainer verzorgd: na een korte inloopsessie, volgen hockeyoefeningen en veelal wordt er afgesloten met een partijtje. Na de training of wedstrijd ben je van harte welkom met jouw team voor een drankje aan de bar.

Indien je het leuk vindt, kun je ook meedoen aan competitiewedstrijden tegen trimhockeyteams van andere clubs, de Haaglanden Competitie. Jaarlijks is er een terugkerend toernooi op Cartouche en kan er deel worden genomen aan toernooien van andere clubs. Deelname is uiteraard facultatief. Iedereen die mee wil doen aan een wedstrijd of toernooi kan dat, ongeacht zijn of haar niveau. De sport en de gezelligheid staan voorop.

Trimhockey op Cartouche is op de volgende momenten.
  • Maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond van 20.30 - 22.00 uur.
  • Zondagochtend van 9.00 - 10.30 uur.
  • Er wordt gekeken naar het opzetten van een 50+ team op een avond door de week. Er zijn al enthousiaste reacties, dus meld je aan!
De maximale grootte van deze groepen is 50 trimmers. Het trimhockeylidmaatschap kost 235 euro per jaar, het inschrijfgeld kost eenmalig 100 euro. Je traint op een  vaste dag en maakt deel uit van het betreffende team.

Als je interesse hebt om te trimhockeyen, schrijf je dan direct in of kom een keer meetrainen.

Trimhockey is een leuke manier om wat aan je conditie te doen en heerlijk te hockeyen, je leert veel mensen kennen en het is reuzegezellig!

FAQ
Hoe word ik trimhockeylid?
Je schrijft je in op de site van Cartouche. Het inschrijfformulier kun je op de site www.hc-cartouche.nl vinden onder Club - Lidmaatschap. Als je de gegevens hebt ingevuld worden deze via ‘volgende stap’ en dan ‘bevestigen’ in ons systeem zichtbaar. Je ontvangt een automatisch e-mailbericht over de inschrijving met daarbij het ingevulde inschrijfformulier. Onderteken het inschrijfformulier en stuur het per e-mail in pdf format naar [email protected] of per post naar:
VMHC Cartouche
T.a.v. de ledenadministratie
Veurselaan 107
2272AT Voorburg

Als bewijs van inschrijving wordt per persoon € 20,- aan administratiekosten geheven. Dit bedrag zal bij lidmaatschap worden verrekend met het eenmalig te betalen inschrijfgeld. Na ontvangst van het ondertekende inschrijfformulier en het bedrag aan administratiekosten (gegevens staan vermeld op het inschrijfformulier) zullen wij de inschrijving verwerken. Na inschrijving kom je op de wachtlijst. De coördinatoren geven aan wanneer er plek beschikbaar is.

Hoe meld ik me weer af als trimhockeylid?
Dit kan door een mail te versturen naar de centrale ledenadministratie van Cartouche, le[email protected]. Het lidmaatschap kan ook online worden opgezegd. Het online opzegformulier staat na inloggen op de site onder Club - Opzegformulier. Afmelden moet vóór 1 mei.

Hoeveel kost het om trimhockeylid te worden?
Je moet eenmalig 100 euro inschrijvingskosten betalen. Het lidmaatschap kost 235 euro per jaar.

Geeft trimlidmaatschap voorrang aan mij of aan mijn kinderen om lid te worden?
Ja. Het trimhockeylidmaatschap maakt deel uit van de voorrangsregeling van Cartouche om. Als jij trimhockeylid bent, krijgen je kinderen voorrang bij het plaatsen en als je kinderen al hockeyen bij Cartouche, krijg jij voorrang op onze wachtlijsten.

Is het erg als ik nog nooit heb gehockeyd?
Nee, het is niet erg als je nog nooit hebt gehockeyd. Er zijn mensen van allerlei hockeyniveaus lid. Sommigen zijn echt goed, anderen wat minder en weer anderen hebben nog nooit eerder gehockeyd. Het gaat om het sporten en niet om de prestatie.

Hoe lang is de wachtlijst?
Op dit moment zijn er een aantal plekken vrij op de verschillende dagen.

Kan ik een keer vrijblijvend meedoen?
Ja dat kan, Dit gaat in overleg met de trimcoördinatoren. Stuur hiervoor een e-mail  naar [email protected].

Hoe oud moet ik zijn?
De meeste trimmers zijn tussen de 35 en de 55. Op dit moment is de jongste 30 en de oudste 60. De minimum trim leeftijd is vanaf 30 jaar. Er wordt op dit moment ook gekeken naar een 50+ team.

Op welke tijden en welke avonden wordt er getrimhockeyd?
Er wordt op de volgende momenten getrimhockeyd
  • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur.
  • Zondagochtend van 9.00 tot 10.30 uur.
  • Er wordt gekeken naar het opzetten van een 50+ team op een avond door de week. Er zijn al enthousiaste reacties, dus meld je aan!
Na afloop ben je van harte welkom voor een drankje aan de bar.

Mag ik ook op een andere avond komen dan de avond waarop ik ben ingedeeld?
Nee, je mag alleen op de avond komen waarvoor je je hebt aangemeld en bent ingedeeld.

Wil je heel graag overstappen naar een andere avond, dan neem je contact op met de trimcoördinatoren.

Moet ik een Cartouche-tenue hebben?
Voor de trainingen hoef je geen officieel Cartouche-tenue te hebben. Wel moet je vanaf de eerste training je eigen stick, scheenbeschermers en gebitsbescherming (bitje) meenemen. Het is ook belangrijk dat je goede hockeyschoenen hebt die geschikt zijn voor het spelen op kunstgras.

Zijn er nog andere trimhockeyactiviteiten?
Ja, alle trimhockey avonden nemen deel aan de Haaglanden Competitie. Dit zijn competitiewedstrijden tegen trimhockeyteams van andere clubs. Jaarlijks is er ook een terugkerend toernooi op Cartouche en kan er deel worden genomen aan toernooien van andere clubs. Deelname is uiteraard facultatief.

Is er per groep een soort regelneef?
Ja, iedere groep heeft zijn eigen trim-manager. Zij coördineren de activiteiten van de groep.